Søndag 15 juni arrangerer Drammens Sportsfiskere i samarbeid med DNT Drammen og omegn, Oslofjordens Friluftsråd, Drammen kommune og Drammensmarkas venner fiskekonkurranse og familiedag på Landfalltjern. I den anledning stiller Drammensmarkasvenner med egen natursti.

Informasjonsskriv fra Drammen Sportsfiskere:
I forbindelse med sportsfiskes år 2014 og offisiell åpning av fiske i Landfalltjern, arrangeres det fiskekonkurranse og andre aktiviteter. Det blir både en familiefiskekonkurranse og en egen klasse for juniorer under 16 år. Det anbefales at alle som har fiskestenger, fiskeutstyr og redningsvest tar dette med til eget bruk. Vi låner ut noe utstyr, så langt vi kan. Vi skaffer også noe agn.

Premie til beste familie fra Toyota Drammen, premie til alle barn som deltar, premier i klasse under 16 år til de med flest fisk og størst fisk. Det blir også satt opp en egen pokal, TOYOTA DRAMMEN CUPEN 2014, til beste sammenlagte juniorfisker for følgende 3 konkurranser: Damtjern 8.juni, Landfalltjern 15. juni, Elvefestivalen 24. august.

Oversikt aktiviteter:
- Fiskekonkurranse for familien, egen klasse for junior under 16 år. Premier i begge klasser.
- Offisiell åpning av Landfalltjern kl. 1100 ved representant fra Drammen kommune
- Start fiskekonkurranse kl.1100 til 1400.
- Fluefiskeoppvisning med Drammens sportsfiskere kl. 1130
- DNT Drammen og omegn setter leir med lavvo og griller, mulig og tilbrede litt mat.
- Oslofjordens Friluftsråd har konkurranser med artsbestemmelse av fisk, livlinekast og natursti.
- Drammensmarkas venner arrangerer natursti fra 1200 – 1400, premiering.
- Basseng med levende ørret.
- Påmelding fiskekonkurranse fra kl. 1000, eller ved e-post til: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
- Salg av kaffe, vafler, pølser og brus
- Informasjonsstands